Kozmetički salon Glamour Centar lepote i zdravlja
Kneza Višeslava 63.
TC Vidikovac, Lokal 18/4
Tel: +381644405640

Profesionalno trajno šminkanje

Senčenje obrva, iscrtavanje obrva japanskom metodom, izvlačenje konture usana i bojenje usana, trajni ajlajner u kozmetičkom salonu Glamour na Vidikovcu.

Trajno kozmetičko šminkanje je proces prilikom kojeg se uz pomoć tankih iglica umočenih u antialergijski pigment (neorganski pigment) boja trajno ubrizgava u dermalni sloj kože. Ova šminka traje 4-7 godina.

Procedure trajne šminke koje se najčešće rade su: ajlajner, senčenje i iscrtavanje obrva, izvlačenje kontura usana ili bojenje usana.

Četiri do osam nedelja nakon prvobitne procedure, neophodno je obaviti kontrolne posete i eventualne korekcije.

 • Kome je namenjena trajna šminka?
 • - Trajna šminka je namenjena i mladim i starijim osobama, odnosno svima onima koji žele blago, prirodno poboljšanje svog izgleda. Takođe je pogodna za osobe koje ne mogu da nose kozmetičke preparate zbog osetljivosti kože ili alergija.
  - Starijim, zrelijim ženama sa retkim, spuštenim obrvama ili osobama koje su u potpunosti ostale bez obrva, kao i osobama sa neujednačenim oblikom usana, itd.
  - Osobama sa sedim obrvama ili izrazito svetlim obrvama.
  - Od izuzetne je koristi aktivnim ljudima koji žele da izgledaju što bolje tokom svojih aktivnosti kao što su plivanje, trčanje, pešačenje, aerobik, ili bilo koja vrsta fizičke aktivnosti i osobama koje ne žele da se opterećuju ponovnim nanošenjem šminke nakon znojenja.
  - Poslovnim ženama kao i osobama čija profesija ili stil života zavtevaju svakodnevnu upotrebu šminke i osobama koje su suviše zauzete da bi se šminkale.
  - Naročito je korisna osobama sa oštećenim vidom ili onima koji sa teškoćom nanose kozmetičke preparate, kao i osobama koje boluju od artritisa, multiple skleroze, osobe koje su preživele moždani udar ili kojima su ruke nestabile, te stoga ne mogu same sebe da našminkaju.
  - I za kraj posebno ćemo da napomenemo da je trajna šminka takođe namenjena i muškarcima, pogotovo je popularno iscrtavanje ili senčenje obrva. Bilo da želite da korigujete oblik vaših obrva sa ciljem da ujednačite asimetriju, prikrijete ožiljak, popunite delove gde su dlačice prestale da rastu, ili prosto ukoliko želite da vaše obrve imaju puniji izgled i da svojim oblikom daju muževniji ili upečatljiviji izgled licu.
 • Da li je trajno šminkanje bolno?
 • Kada je u pitanju procedura nanošenja trajne šminke, većina ljudi obično oseća izvesnu nelagodnost. Sve zavisi od toga koliki je prag bola koji pojedinac može da podnese. Postoje različite metode regulisanja bola, ukoliko ga uopšte bude. Na raspolaganju su vam, razne akutne anestetik kreme, lokalna anestezija i nervne blokade. U svakom slučaju u pitanju drugačija vrsta bola ako ga uporedimo sa tetoviranjem.
 • Da li je bezbedno?
 • Trajno šminkanje je potpuno bezbedno. Apsolutno sve igle i instrumenti su sterilni i za svakog klijenta se koriste nove igle, medicinske rukavice i maska za lice. Svi delovi mašine su sterilisani i čuvaju se na sanitaran način.
 • Cena: 100e (u dinarskoj protivvrednosti)
 • Senčenje obrva
 • Ovom metodom obrve se mogu se pojačati i poboljšati obrve koje su po prirodi previše svetle, tanke, retke ili nepostojeće. Na diskretan način dobićete punoću vaših obrva.
 • Iscrtavanje obrva japanskom metodom
 • Trajno iscrtavnje obrva japanskom metodom je trenutno najpopularnija tehnika trajnog šminkanja. Ova metoda trajnog šminkanja podrazumeva aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. Zbog specifičnosti metode kojom se radi obrve dobijaju potpuno prirodan izgled. Koriste se najkvalitetniji pigmenti u svim nijansama braon i pepeljaste, u zavisnosti od boje vaših očiju, kose i tena. Ova metoda je od velike koristi onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik i simetriju, gustinu i veličinu obrva, kao i onima ko koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili imaju neki ožiljak na prevojima obrva.
 • Korekcije/doterivanje tuđeg rada

Za sve detaljnije informacije i za zakazivanje termina pozovite nas na telefon +381644405640.