Kozmetički salon Glamour Centar lepote i zdravlja
Kneza Višeslava 63.
TC Vidikovac, Lokal 18/4
Tel: +381644405640

O nama

Kozmeticki centar Glamour, je centar lepote i zdravlja, mesto koje svojim klijentima nudi profesionalnu negu tela i duha. Mi pomažemo ženama i muškarcima da dostignu svoje željene ciljeve u pogledu lepote i zdravlja. U ponudi imamo veliki broj kozmetičkih usluga, kako klasičnih tako i najnovije metode za negu lica i tela.

U centru Glamour o Vama će da brinuti ljubazno i stručno osoblje, koje čine visokokvalifikovani i obučeni stručnjaci, sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti kozmetike, estetike i medicine.

Na raspolaganju su Vam usluge nase kozmetičarke i fizioterapeuti po najpovoljnijim cenama.

Tu smo da odgovorimo svim vašim potrebama i željama, i da vam predlozimo i omogućimo inividualne tretmane u našem salonu kao i da Vam preporučimo proizvode za produženu kućnu negu. Uvek ste dobro došli da nas posetite ili pozovete na tel +381644405640 i zakazete termin za uslugu po vašoj želji i takođe nas mozete kontaktirati radi konsultacije ili saveta.

Naš salon pre svega odlikuju: profesionalna usluga, maksimalna posvećenost i povoljne cene. Od kako postojimo trudimo se da našim klijentima pružimo najkvalitetniju uslugu. Upravo zato, naši zadovoljni klijenti se iznova vraćaju u centar Glamour, centar lepote i zdravlja! Poklonite nam Vaše poverenje a mi ćemo Vas zauzvrat otvoriti vrata u svet lepote i zdravlja! Učinićemo da naš salon uvek napustite zadovoljni, nasmejani, lepši i negovaniji. Nase profesionalno i ljubazno osoblje omogućiće Vam da uživate u lepoti i zdravlju i skladu duha i tela, a naše cene učinice tretmane i usluge pristupačnim!

Za sve informacije i zakazivanje tretmana povite nas na telefon +381644405640

Galerija slika