Kozmetički salon Glamour Centar lepote i zdravlja
Kneza Višeslava 63.
TC Vidikovac, Lokal 18/4
Tel: +381644405640

Mezoterapija lica i tela

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.

Mezoterapija se koristi duže od pola veka za terapiju bola, sportskih povreda, degenerativnih oboljenja, a u poslednje vreme sve više nalazi primenu u estetskoj medicini. Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, ruku i dekoltea, poremećaj pigmentacije, sprečavanje gubitka kose, uklanjanje fleka, akni, ublažavanje ožiljaka – samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspešno bori. Takođe predstavlja odličan izbor ako ste rešili da se oslobodite lokalizovanih masnih naslaga i najupornijih i najdebljih naslaga celulita.

  • Šta treba znati pre odluke o proceduri?
  • Treba da shvatite da mezoterapija nije zamena za filere , botox, laser, facelift. Mezoterapija je metoda od koje treba da očekujete svežiji izgled, vraćanje sjaja vašoj koži, izjednačenje boje, hidriranost i vraćanje elasticiteta. Mezoterapijskim tretmanom ne može se uticati na već nastale bore, opuštenost mišića lica, nedostatak masnog tkiva.
  • Ko je kandidat?
  • Svaka osoba može biti kandidat za ovu proceduru, treba je pre svega koristiti u preventivne svrhe jer ćete njome znatno usporiti starenje vaše kože. Bazira se na koktelima u čiji sastav ulaze vitamini, minerali, oligo elementi, vazodilatatori i hijaluronska kiselina. Koža dobija sve potrebne hranljive materije, postaje blistavija, mekša, povećava se stepen hidratacije, podiže tonus.

Za sve detaljnije informacije i za zakazivanje termina pozovite nas na telefon +381644405640.