Kozmetički salon Glamour Centar lepote i zdravlja
Kneza Višeslava 63.
TC Vidikovac, Lokal 18/4
Tel: +381644405640

Masaže

Relaks tretmani:

Relaks tretmani podrazumevaju psihičku i fizičku relaksaciju uz aroma terapiju i terapiju muzikom.

Cena: 2500. din

Terapijski tretmani:

Terapijski tretmani za pacijente sa povredama loko-motornog sistema i pacijente sa akutnim i hroničnim bolovima, tretmani za aktivne i pasivne sportiste, kao i tretmani za bolna stanja uzrokovana prinudnim položajem i profesionalnim oboljenjima. Svaki terapijski tretman podrazumeva inicijalni pregled lekara sa iskustvom u poljima ortopedije, traumatologije i sportske medicine, a po potrebi i pregled lekara specijaliste. Celokupan rad sa pacijentima obavlja specijalno obucen viši terapeut sa doktorom medicine.

Cena: 3000. din

  • Manuelna masaža
  • - Higijenska masaža koja spada u sredstva za negu i održavanje oblika tela, potpomaže razvoj organizma i služi za prevenciju premora i prenapregnutosti mišića.
  • - Sportska masaža se sprovodi kod pacijenata svih uzrasta, bilo da se sportom bave amaterski ili profesionalno. Zadatak je jačanje muskulature i povećanje izdržljivosti, uklanjanje zamora i što brži povratak snage nakon sportske aktivnosti.
  • - Terapeutska masaža se isključivo koristi u svrhe lečenja po nalogu lekara i izvršava je terapeut u cilju lečenja i rehabilitacije pacijenta.
  • Cena: 3000. din

  • Elektroterapija
  • Predstavlja elektrostimulacioni tretman TENS-aparatom. TENS-aparat proizvodi električne impulse koji se preko elektroda dovode u željene tačke na telu. Elektro impulsi dovode do stimulacije kako nerava tako i mišića. Ovaj tretman ima za cilj ubrzavanje oporavka povređenih ili bolnih delova tela i relaksaciju zdravih ali opterećenih delova tela.
  • Shiatsu
  • Shiatsu – drevna japanska metoda lečenja koja ima izvore u tradicionalnoj kineskoj masaži i akupresuri. Cilj ovog tretmana je uspostavljanje energetskog balansa i postizanje mentalnog i fizičkog blagostanja, odnosno zdravlja. Stimulacijom određenih tačaka na telu (akupresurom) postiže se sanacija bola, smanjenje stresa i povećanje životne energije. Ekstenzijom tj. istezanjem mišićnog i vezivnog tkiva postiže se relaksacija hipertoničnih mišića, stimuliše aktivacija povređenih mišića, tetiva i ligamenata i povećava obim pokreta. Tretmani podrazumevaju interaktivni rad sa pacijentima primenom sistema poluga. Svi tretmani, u zavisnosti od stanja pacijenta, mogu biti rađeni u dve ili četiri ruke.
  • Cena: 4000. din

Za sve detaljnije informacije i za zakazivanje termina pozovite nas na telefon +381644405640.